Choď na obsah Choď na menu
 


Jasnocit

 Jasnocit, jasnomyšlení, jasnosluchu, jasnovidění

1.gif

 

 

 

 

 

     V nebi je veľa bytostí, ktoré nám chcú pomáhať a nemusí to byť len naši strážnej anjeli. Niektorí z nich sú obyčajní ľudia, ktorí zomreli a teraz túži radiť a pomáhať živým. Mnohí z týchto ľudí sú nesmierne talentovaní a fundovaní a práve oni organizujú takzvaný "program duchovného učenia".

 

     Na Zemi býva radcom ten, kto vyniká vo vami zvolenom odbore a môže vám preto ukázať určité triky, ako čo chodí, udeľovať rady, viesť vás a zasväcovať. Program duchovného učenia je podobný, i tu je vám pridelený odborník, ktorý vás prevedie procesom spojeným s vaším zvoleným povolaním alebo vašimi záľubami.

 

     Môžete spolupracovať s akoukoľvek známou alebo neznámou, ale predsa skvelou osobou z duchovného sveta. Väčšina z nich je šťastná, ak môže odovzdať svoje vedomosti ďalej. Pomoc ostatným im dáva pocit, že robia niečo zmysluplné, tak ako vás teší práca prospešná iným ľuďom. Za ich služby im nemusíte nič platiť a môžete sa s nimi stretávať aj u vás doma - pokojne v pyžame!

 

      Odpovede k vám prídu v podobe myšlienok, slov, pocitov alebo predstáv. Dobrým riešením je otázky aj odpovede zapisovať ako pri interview.

 

     Či už ste presvedčení, že tieto odkazy od duchovných učiteľov sú doslovné alebo len metaforické, zistíte, že písanie otázok a odpovedí získaných skrze myšlienky slová, pocity alebo predstavy vám otvára prístup k novým nápadom a kreativite.

 

 

 

 

JASNOCIT

 

index.jpg

 

 

 

- Keď prijímate nebeská posolstvo v podobe pocitov

 

     Emocionálne alebo fyzický "pocit" je spôsob akým sa so svojimi anjelmi stretáva

väčšina ľudí. Ak si nie ste istí, či skutočne prežívate anjelskú návštevu

alebo posolstvo, potom sa zamerajte na nasledujúce znaky:

 

 

Skutočné stretnutie s anjelmi zahŕňajú pocity:

 

 

Predstavy alebo falošné vedenie produkujú pocity:

Tepla a nehy, ako v láskyplnom objatí

Chladu a nepohody

Vzbudzujúce vo vás bezpečí, aj keď ide o nejaké varovanie

Vzbudzujúce vo vás strach a paniku

Často sprevádzané ľahkou vôňou kvetín alebo vôňou typickou pre vášho zosnulého blížneho

Prežitok nie je spojený so žiadnou vôňu, alebo cítite nejaký neznámy a nepríjemný zápach

Možno pocítite, ako sa gauč alebo posteľ prehla, akoby sa vedľa vás niekto posadil

Možno pocítite, ako sa vás akási bytosť dôverne dotýka

Môžete pocítiť zmeny tlaku alebo teploty

Môže sa vám zdať, že sa v izbe výrazne ochladilo

Máte pocit, že vás niekto hladí po hlave, po vlasoch, alebo po ramenách

Máte pocit, že ste úplne sami

Potom sa môžete cítiť ospalí alebo naopak hyperaktívne

Rýchlo sa vrátite do pôvodného stavu

Inštinkt vám napovedá, že to, čo sa deje, "je skutočné"

Inštinkt vám napovedá, že zážitok nebol skutočný

Opakujúce sa a vytrvalé vnútorné nutkanie urobiť určitú životnú zmenu alebo podniknúť nejaký krok

Vnútorné nutkanie zmeniť svoj život, ktoré vám ale podsúva stále nové témy a nápady, a vychádza teda zo zúfalstva, nie z Božieho vedenia

Pocit, že je vám nablízku známa osoba, napríklad nejaký váš zosnulý blížnych

Nič povedomého sa vám nevybavuje

Je to prirodzené, akoby k vám zážitok prichádzal úplne slobodne

Je to nútené, ako by ste zážitok či rady privolávali

 

 

 

Niekoľko krokov k zvýšeniu jasnocítění

 

     Ak nie ste prirodzene orientovaní na pocity, môžete k aktivovaniu tohto

významného spôsobu božskej komunikácie použiť nasledujúcich metódy. Akonáhle

začneme citlivejšie vnímať svoje emócie a fyzické pocity, život sa stane bohatším,

vzťahy sa prehĺbi, pocítime väčšie pochopenie a božskú lásku, oveľa lepšie

chápeme ostatné, budeme vyrovnanejšie a ochotnejší uvedomovať si a nasledovať

vlastné intuíciu.

     

- Spite v blízkosti krištáľu. Zašpicatený krištáľ (valček so špičkou na jednom konci) položte jeden alebo viac týchto kryštálov na váš nočný stolík alebo pod posteľ. Ak sú na nočnom stolíku, otočte je špičkou k miestu, kde pri spaní spočíva vaša hlava. Ak sú kryštály pod posteľou, potom je postavte, aby špičky mierili k vášmu srdcu alebo k hlave. S tým, ako porastie vaša vnímavosť, budete zrejme musieť obrátiť špičky kryštálikov smerom od seba. Možno bude dokonca nutné oddialiť je od postele. Vysoko citliví ľudia občas trpí nespavosťou, ak sú kryštály príliš blízko miesta ich spánku.

 

- Noste náhrdelník z ruženínu. Ruženín dokáže otvoriť srdcovú čakru. Tento ružový kameň je so srdcovou čakrou zladený.

 

 

 

Ako sa chrániť

 

    Jasnocítící ľudia si často sťažujú, že sú príliš citliví. "Vstrebávajú toxickú energiu problémov druhých ľudí", a "som úplne zahltená, pretože cítim emócie všetkých ostatných," sú dve hlavné sťažnosti vysoko citlivých ľudí.

 

     Masáže, liečba energiou alebo liečiteľstva, zdravotníctva a poradenstvo - to je len pár príkladov typického zamestnania ľudí, ktorí chápu svet skrze svoje pocity. A aj keď títo ľudia vo svojich profesiách vynikajú, musia zároveň odhadnúť, ako sa vyhnúť tomu, aby vstrebávali zvyšky negatívnych emócií svojich klientov.

 

 

-obrazky.4ever.sk--abstraktne-9414988.jpg

 

 

 

 

Dva spôsoby, ako si s týmto problémom poradiť:

 

1. predbežné opatrenia-zahŕňajú odvrátenia sa pred toxickými energiami ostatných ľudí.

 

- Hudba: Funguje ako duchovný štít, obklopujúce nás ochrannou energiou. V náročných situáciách je preto vhodné mať neustále pustenú hudbu. Je zároveň aj očistnú procedúrou. Archanjel Sandalfon je anjelom hudby a spolu s archanjelom Michaelom odstraňuje s jej pomocou následky strachu.

 

- Ružové svetlo: "Obklopte sa valcom ružového svetla," Predstavte si seba samého obklopené vysokým valcom ružového svetla, ako by ste boli vo vnútri puzdra na rúž, ktoré siaha nad vašu hlavu a končí kúsok pod nohami.

 

 

 

2. očistnej procedúry-zbavujú toxických energií, ktoré absorbujete, vrátane energií vyvierajúcich z vašich vlastných obáv.

 

     Občas sa cítime unavení, podráždení alebo deprimovaní, bez toho aby sme tušili prečo. Na vine je často kontakt s ľuďmi, ktorí sú negatívne naladení. Ak je náplňou vašej práce pomoc ostatným, ste vysoko ohrození toxickými emóciami a je preto životne dôležité pravidelne sa od týchto energií očisťovať.

 

 

 

- Rastliny: Najľahší spôsob, ako sa zbaviť duševného odpadu, využíva pomôcť Matky prírody. Rastliny dokážu premeniť nižšie energie a ak sú v blízkosti postele kým spíte, dokáže kvetina urobiť zázraky! Absorbuje ťažkú ​​energiu, ktorú ste počas dňa vstrebali, a pošle ju do éteru. Nebojte sa, rastline nijako neuškodí.

 

     Ak pracujete nejakým spôsobom s ľuďmi, najmä ak ste maséri alebo poradcami (teda ľudia, ktorí sú vystavení negativite uvoľňované ich klientov), ​​majte rastliny blízkosti miesta, kde prácu vykonávate. Vďaka tomuto jednoduchému kroku sa budete na konci pracovného dňa cítiť oveľa odpočinutejší! Anjeli hovoria, že najlepšie sa osvedčujú veľkolisté rastliny, pretože široké listy vstrebávajú väčšie energetické polia.

 

symb8.jpg

 

 

 

- Přetínání éterických vlákien: Kedykoľvek si k vám niekto na základe svojho strachu vytvorí závislosť (napríklad z obavy, že ho opustíte alebo z presvedčenia, že ste zdrojom jeho energie či šťastie), vzniká medzi vami vlákno. Tieto vlákna vyzerajú ako chirurgické trubičky a závislý človek z vás skrze toto éterické vlákno vysáva energiu. Nemusíte vlákno vidieť, ale cítite jeho účinky: ste unavení alebo smutní, bez toho aby ste tušili, prečo.

 

     Kedykoľvek ste teda niekomu pomohli, alebo kedykoľvek sa cítite odovzdaní, smutní alebo unavení, je dobré "preťať vaše vlákna". Tým onú osobu rozhodne neodmietajú, neopustate ani sa s ňou nerozchádzame. Iba pretínajú nefunkčné, ustrašenú, na závislosti založenú časť vzťahu. Láskyplná časť zostáva nedotknutá.

 

     Aby ste preťal svoje vlastné vlákna, v duchu alebo nahlas vyslovte: "Michal Archanjel, volám ťa na pomoc. Prosím, pretne vlákna strachu, ktoré vysávajú moju energiu a vitalitu. Ďakujem ti. "Možno pocítite zmeny tlaku alebo iná zreteľná znamenie toho, že ste zbavovaní svojich vlákien.

 

     Ľudia na druhom konci vlákna na vás vo chvíli přetínání pomyslí, bez toho aby vedeli, prečo. Pamätajte si, že nie ste ich zdrojom energie alebo šťastie - je ním Boh. Vlákno sa obnoví zakaždým, keď si k vám nejaká osoba vytvorí na strachu založené puto. Přetínejte preto svoje vlákna, kedykoľvek je treba.

 

 

 

-Vysávanie: Keď máme o niekoho strach, viní sa z nešťastia iného človeka alebo keď masírujeme niekoho, kto sa trápi emocionálne bolesťou, môžeme v snahe pomôcť omylom prevziať túto negatívnu duševnú energiu-často na svoj vlastný úkor. Aby ste mohli byť s pomocou anjelov očistení, povedzte v duchu: "Michal Archanjel, volám ťa teraz, aby si zo mňa odsal následky strachu." Potom v duchu uvidíte alebo pocítite veľkého anjela. Je to Archanjel Michael. Budú ho sprevádzať menšie anjeli známi ako Skupina milosti.

 

     Všimnite si, že Michael drží vysávači hadicu. Dávajte pozor, ako hadicu prostrkuje cez vrchnú časť vašej hlavy (nazývané korunná čakra). Musíte sa rozhodnúť, či chcete rýchlosť vysávania nastaviť na extra vysokú, vysokú, strednú alebo nízku. Tiež mu ukazujte, kam má hadicu počas očišťovacího procesu smerovať. Navádzajte v duchu vysávači hadicu svojou hlavou, svojím telom a nechajte ju obísť aj všetky orgány. Vysajte každučký kúsok tela až po končeky prstov na nohách a rukách. Technika vysávania je jednou z najúčinnejších metód. Väčšina ľudí pociťuje po vysatí odpadu okamžité zmiernenie depresie a prestáva sa hnevať.

 

haniel.jpg