Choď na obsah Choď na menu
 


Archanjeli

 

 

 

A r c h a n j e l i

Archanjel Michael

,,Ten, ktorý je podobný bohu“ Najčastejšie spomínaný Archanjel . Zbavuje strachu a dodáva odvahu a uvoľňuje energiu .Volajte ho keď sa bojíte o svoju bezpečnosť. Dáva silu, aby sme nasledovali pravdu a napĺňali božské poslania. Jeho aura je ožiarená slnečnými lúčmi a svojím ohnivým mečom bojuje proti zlu, aby nastolil lásku. Zmienky sú v Starom aj Novom zákone aj Moslimské učenie ho uvádza. Priradený mu je živel oheň a máme ho po pravici. Archanjel svetovej strany ,,juh“.

 Archanjela Michaela najčastejšie prosím o pomoc pri liečení , očisťovaní čakier,  pretínanie negatívnych energetických pút. Stáva sa , že mnoho krát je človek vyčerpaný a  slabý, no nevie dôvod, jeden z dôvodov je ,že cez čakry môže byť nezdravo napojení iný človek, ktorý čerpá energiu. Mnoho krát to býva nevedome. Preťatím negatívnych energetických pút sa energia ustáli.

 

archaniel.jpg

Archanjel Gabriel

,,Posol Boží .“ Zobrazený ako ženský zjav. Jeho energia je jemná a je spojení s energiou Luny. Pomôže s komunikáciou. Pomáha pri tehotenstve a volajte ho ku pôrodom. Pri začínajúcich projektoch, bude vám oporou. Archanjelovi Gabrielovi je priradený živel voda a stojí nám po ľavici. Svetová strana ,,západ“

 Archanjel Gabriel veľmi jemne a s citlivosťou pôsobí pri liečení na klienta. Jeho jemné pohladenia  na tvár vnesú úsmev.  Miluje kvety a ak ho chcete privolať  uctite si ho tak, že  položíte kvet bielej ruži alebo ľaliu, alebo akýkoľvek kvietok bielej farby. Zapáľte bielu sviečku a privolajte ho a poproste ho, príde, pomôže. Túžite otehotnieť, alebo bojíte sa pôrodu? poproste ho o pomoc.

 

gabriel.jpg

Archanjel Uriel

,,Boh je svetlo“ úlohou je presvetľovať nepríjemné situácie a osvietiť naše myšlienky, aby sme boli schopní riešiť situácie s jasným a čistým umom. Pomáha odstrániť závisť a naučiť odpúšťať. Priraďuje sa mu živel zem. Svetová strana ,,sever“

 Archanjel Uriel často lieči  naše negatívne vlastnosti, hlavne keď človek po ťažkých životných situáciach zatrpkne. Zažíva mnoho sklamaní a nevie sa preniesť životom do nových životných cyklov. Dostáva sa do bludného kruhu  a vnútorný bôľ ho pohlcuje. Kruh bolesti je najhorší. Ostávajú ako by bloky, ktoré sú prekážkou na ceste životom. Archanjel Uriel ovanie svojou energiou, osvieti tmavé kúty vašej duše, rozpustí bloky a ľahšie odpustíte sebe samému, ale aj tým, ktorý vám ublížili. Či bude tmavá  noc a či biely deň, môžete ho prosiť, príde na pomoc. 

 

uriel.jpg

Archanjel Rafael

,,Boh lieči“ úlohou je liečiť telo a pomáhať liečiteľom a posilňuje ich schopnosti a vedie ich ruky pri liečení. Pomáha lekárom vykonávať ich prax. Proste ho pri cestovaní, aby bol vaším ochrancom. Priraďuje sa mu živel vzduch. Svetová strana ,,východ“

 Spolupráca s  Archanjelom Rafaelom je pri liečení chorého tela, pretože jeho lúče zaktivizujú a liečia do hĺbky bunkovej  podstaty, napravia meridiány.  Stretnutie Archanjela Rafaela má v podstate vždy liečivý účinok, už len jeho prítomnosť vás dovedie k vnútornej harmonizácii.

 

rafael.jpg

Archanjel Metatron

,,Anjel prítomnosti“ Prorok Enoch. Najmladší a tiež najvyšší z archanjelského rádu a  zažil pozemský život ako prorok Enoch. Pomáha deťom, volajte a proste ho, aby pomohol pri zložitých problémoch s deťmi. Ak majú problém s učením aj vtedy je veľmi nápomocný. Stojí aj pri tých deťoch čo prešli už na druhý breh.

 Veľmi vhodné je volať Metatróna na pomoc, keď sa učíte a čaká vás skúška. Študenti nezabudnite ho zavolať:,,Archanjel Metatrón prosím ťa príď ku mne a pomôž mi pri príprave na skúšku." ,, Prosím ťa stoj pri mne počas skúšky a buď mi oporou, vlej do môjho srdca pokoj." Proste ho z hĺbky srdca. Rodičia, ktorým odišli predčasne ich dietky, proste Metatróna, nech ich sprevádza na tej druhej strane a chráni. Minulosť ovplyvniť neviete, ale môžete sa znej poučiť. Biele veľké svetlo objíme vás, zohreje ružovou láskou a naplní jemnými vibráciami, aby ste hlbšie prežili súčasný okamžik. Okamžiky lásky sú neopakovateľné, posilňujúce.

 

metatron.jpg

Archanjel Sandalfon

,,Brat“ jeho brat je Archanjel Metatron a počas pozemského života bol prorok Eliaš v zemi Izraela. Archanjel modlitieb, pletie veniec z modlitieb veriacich a ten potom položí na hlavu pána .Archanjel hudby, pustite si pokojnú hudbu a zavolajte Archanjela Sandalfona. Vylieči rany vášho srdca a jeho energia otvorí cestu k láske. Stojí po boku Archanjela Michaela a pomáha mu bojovať proti temným silám. Lieči agresívne sklony. Pomáha pri určovaní pohlavia embrya.

 Okolo nás je veľa negativisticky nastavených ľudí, máte pri sebe takých ľudí? Proste Archanjela Sandalfona, aby im otvoril cestu k láske a našli pokoj a pohľad na život z tej inej strany. Pustite si hudbu, poproste, nech stoji pri vás a vnesie do mysle uvoľňujúce myšlienky. Máte agresívneho partnera??alebo stretávate agresívnych ľudí? povedzte:,,Archanjel Sandalfon prosím ťa príď do nášho života,upokoj energiu okolo nás, nastoľ lásku a pokoj." Cítite vnútorný nepokoj a pocit viny, ponorte sa do modlitieb, poverte Archanjela Sandalfona, aby vaše modlitby priblížil k Bohu.

"Do maličkých detí tak ako ja vkladám pohlavie, tak vy od počiatku vkladajte lásku šťastie,aby sa to úročilo ešte väčšou láskou, šťastím. Čo zasadíte do srdca svojich deti to budete neskôr žať."

 

sandalfon.jpg

Archanjel Jofiel

,,Božia krása“ patrón umelcov, pomáha im nájsť krásu a  inšpiráciu. Pomáha pri skrášlení planéty. Lieči negativity a chaos. Prináša ľudstvu lásku skrze múdrosti. Pomáha odlíšiť intuíciu od Ega a vlastných predstáv. Odoberie vaším myšlienkam tvrdosť hodnotenia a súdenia, aby ste boli schopný sa spriateliť so všetkými ľuďmi. Bol strážcom stromu života. Vytvára mosty medzi dimenziami a rovinami, cez ktoré prúdia podnety. Cez tieto mosty sa duchovne bytosti presúvajú. Pracuje na zlatožltom lúči. Je Anjelom osvietenia. Prináša evolúciu a pokrok. Pomáha realizovať hodnoty veku Vodnára.

 Keď chcete kráčať za svetlom, treba si presvetliť myšlienky. Biele svetlo je v každom z nás, rozdúchajte ho, je v srdci , len je veľmi hlboko. Biele miesta na duši nech sa zväčšujú, nech vás obklopí svetlo a tma nech odíde na dobro. Poproste Archanjela Jofiela, nech príde, aby rozprúdil tok energie, ktorá vás ochráni od negatívnych vplyvov a vnesie k vám múdrosť a harmóniu. Choďte do prírody, tam nájdete jeho diela, ktoré nadchnú vaše oči, potešia dušu. Hlbšie sa nadýchnite, aby ste to hlbšie precítili, materské teplé objatie. Chcete si skrášliť svoju záhradku, poproste ho o inšpiráciu. Kvetinový raj umelcov povznáša, bežného človeka na chvíľu zastaví. Buďte aj vy ako umelci, aby ste viac precítili, zažili hlbšie prepojenie.

 

archaniel2.jpg

Archanjel Jeremiel

,,Boží súcit, milosť“ motivuje a angažuje v duchovnej službe, učí božskej múdrosti. Pomáha s prorockými víziami. Učí nájsť vnútorný pokoj. Podporí vás na ceste duchovnom a pri plnení si životnej úlohy. Uzdravuje emócie a pomáha nám, aby sme vedeli odpustiť a naplánovať si pozitívne životné zmeny.

 Každý z nás má svoju životnú cestu po ktorej kráča. Na ceste životom sú situácie, ktoré nás niekedy položia na kolená. Kde nabrať silu znovu vstať, ale vstať silnejší ako keď padnete? Určite je medzi vami mnoho takých čo boli na tých kolenách, čo vám dalo silu vstať? Archanjel Jeremiel bol pri vás a bude aj v budúcnosti, len ho poproste. ,,Krásny je deň keď máš cieľ, roztvor svoju náruč pre každého kto bude potrebovať tvoje objatie. Vrúcne objatie je ako balzam na ranu. Polož svoje rukyna hlavy svojich detí nech cítia, že ste pri nich, že ste ich oporou. Láska je prvoradá vo všetkých smeroch života. Udeľte   milosť aj tým, ktorí vám neprajú. Liečitelia volajte ma, keď cítite, že srdce je zatvrdnuté. Rozpustím bloky a nájdem dôvod prečo ísť ďalej.“

 

jeremiel.jpg

Archaniel Muriel

Láska, radosť, povznesenie a bezstarostnosť. Otvára bránu v srdečnej čakre. Pomáha prekonať vnútorné  obmedzenie a učí rešpektovať neexistujúce hranice. Zaučí do tajov čerpania energie z prírody, hlavne rastlín a kryštálov. Navodzuje odpustenie a posolstvo snov. Keď pustíme lásku do svojho srdca začnú sa diať zázraky. Archanjel Muriel očisťuje od všetkej negativity.

 Prineste si biele kvety a obklopte sa nimi, zapáľte sviečky, bielu a ružovú a zavolajte Archanjela Muriela príde, ale vo vašom srdci nech je hlboká túžba a nádej, tieto dve musia kráčať spolu, vtedy naše snahy majú význam. Túžba nech je energiou, ktorá poháňa a nádej nech je prístavom, kam dôjdeš. Vôľa človeka musí prekonať cestu napredovania, len vtedy duša rastie. Smútok neprináša radosť a brzdí v rozvoji. Rozvoj je radosť, tvorivosť, poznanie a o to ide v duševnom raste nás. Kamkoľvek pôjdeš vo svojom živote nezabudni, aby si mal v srdci lásku, lebo len tá ti dá ten správny pokoj na duši. Rozdúchavajme oheň lásky a prinášajme ho všade tam, kam vkročíme. Posolstvo lásky je mier v duši, ale aj všade kam vkročí noha človeka.

 

muriel.jpg

Archanjel Raguel

,,Priateľ Boha“ Archanjel spravodlivosti , poskytuje pomoc utláčaným a keď sa s niekým nespravodlivo zachádza. Urovnáva osobne a profesionálne vzťahy. Pomôže dosiahnuť vyrovnanosť a čestné jednanie. Naučí sa otvoriť seba láske a sebaúcte.

 

raguel.gif

Archanjel Haniel

,,Božia milosť a sláva“ zavolajte ho, keď budete potrebovať milosť, mier, vyrovnanosť radosť, harmoniu. Otvorí vo vás nadšenie pre novú tvorivosť a naučí zodpovednosti samého za seba. Keď pôjdete na dôležité stretnutie či už pracovné alebo romantické, poproste Archanjela Haniela, aby bol pri vás.

 

haniel.jpg

Archanjel Ariel

,,Boží lev alebo levica“ je to Archanjel zeme, lebo pracuje v prospech tejto našej planéty. Pomáha zvieratám a je úzko spätý s ríšou prírodných duchov. Záležitosti okolo životného prostredia. Choré alebo ranené zvieratko príde mu na pomoc. Svetová strana ,,sever“

 

ariel.jpg

Archanjel Azreal

,,Komu pomáha Boh“ je tiež Anjelom smrti, lebo prichádza v hodine fyzickej smrti a prevádza ich na druhý breh. Zavolajte ho ku svojím blížnym, bude o nich s láskou postarané v ich poslednej hodine. Lieči zármutok. Pomáha novo prichádzajúcim dušiam a duchovným učiteľom.

 

azrael.jpg

Archanjel Chamuel

,,Ten kto vidí Boha“ lieči úzkosť a prináša mier do života. Pomôže nám zorientovať sa v živote a nájsť dôležité veci. Pri nových začiatkoch či už v láske alebo v práci alebo keď niečo stratíte pomôže vám to nájsť. Ak sú nedorozumenia bude stáť pri vás, aby sa našli vysvetlenia.

 

chamuel.jpg

Archanjel Raziel

,,Tajomstvo božie“ lieči duchovné a psychické bloky. Poznal tajomstvá božie, ktoré spísal do dokumentu a potom to odovzdal Adamovi. Tieto dokumenty sa dostali aj do rúk proroka Enocha. Pri túžbe spoznať tajomstvá ezoterickým záležitostiam poproste ho aby vás zasvätil do ich tajov. Dokáže vo vás prebudiť vlastné ,,ja“.

 

raziel.jpg

Archanjel Zadkiel

,,Spravodlivosť božia“ patron tých čo dokážu odpúšťať. Posilňuje pamäť a duševnú činnosť. Keď chcete mať pocit vnútornej slobody naučte sa odpustiť za pomoci Archanjela Zadkiela. S jeho pomocou sa naučíte pozerať na ľudí z iného uhla pohľadu a bude to pohľad súcitný a nie kritický.

zadkiel.jpg


Viac tu: http://anjelskiposlovia.webnode.sk/archanjeli/
Vytvorte si vlastné stránky zadarmo: http://www.webnode.sk